Connect with us

Hi, what are you looking for?

Virale

WTF! Kengetari Eminem me Korona Virus!

Portalet e famshme boterore si CNN tregojne se kengetari me fame nderkombetare eshte me KoronaVirus. Shenjat e para qe ai ka shfaqur ka qene lodhje dhe dhembje te kraheve.Pas Kontrolloit nga mjeket ai rezluton te jete me COVID-19.

 

 

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.