Connect with us

Hi, what are you looking for?

ShowBizz

WOW ! Publikohet videoja se si përhapet koronavirusi dhe kujdesi që duhet të tregojmë (VIDEO)

Koronavirusi është kthyer në një alarm botëror, nga i cili nuk ka shpëtuar as vendi jonë, duke qenë se deri më tani janë konfirmuar 6 persona të prekur nga ky virus.

Ndërkohë për parandalimin e tij është theksuar vazhdimisht kujdesi me higjienën personale. Në një video e cila po qarkullon në Twitter dhe po bëhet virale, tregon më së miri përhapjen e shpejtë të koronavirusit.

Në video shihet se si duhet mbajtur higjiena në nivel, me qëllim që të shmanget kontakti me virusin vdekjeprurës, që ka ngritur në këmbë botën.

Videoja është realizuar nga ministria e Shëndetësisë së Arabisë Saudite, dhe ka për qëllim të rrisë vetëdijen e qytetarëve, në mënyrë që të kenë më shumë kujdes ngado që lëvizin.

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.