Connect with us

Hi, what are you looking for?

COVID-19

Pamje që po bëhen virale, kryeministrja shkoi për një vizitë në spital, mjekët bëjnë veprimin befasues (VIDEO)

Sophie Wilmes, kryeministrja e Belgjikës, vizitoi dje dy spitale, Shën Pjeter në Bruksel dhe Delta në Auderghem, për të parë situatën e pandemisë. Por asaj iu rezervua një pritje jo e mirë pasi mjekët dhe infermierët i i kthyen kurrizin eksortës së kryeministres në formë proteste.

Kjo pritje ishte në përgjigje të qasjes së qeverisë ndaj punonjësve të kujdesit shëndetësor në mes pandemisë.

Përveç që janë zhgënjyer për uljen e buxhetit dhe pagat e ulëta, mjekët ishin gjithashtu të pakënaqur për qeverinë duke u përpjekur të “rekrutojnë staf të pakualifikuar për të siguruar mbështetje për personelin infermieror” në vend që të punësojnë profesionistë të trajnuar.

VIDEO:

 

 

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.