Connect with us

Hi, what are you looking for?

COVID-19

Ministri italian i Shëndetësisë var shpresat te vaksina: Ja kur mund t’i rikthehemi normalitetit

Ditët e fundit, shifrat në Itali japin shpresë se kurba e koronavirusit është në zbritje. Ministri i Shëndetësisë u shpreh sot se normaliteti do të kthehet kur të zbulohet një vaksinë.

“Ne jemi duke punuar për një reagim të sistemit për t’i rikthyer kompanitë dhe njerëzit për të jetuar plotësisht jetën e tyre.

 

Ne do ta bëjmë atë kur bashkësia shkencore t’ia dorëzojë vaksinën botës, por ndërkohë duhet të qëndrojmë në gatishmëri.

Deri sa të kemi një vaksinë, distancimi sociale është e vetmja armë që kemi”, tha Ministri italian i Shëndetësisë, Roberto Speranza.

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.