Connect with us

Hi, what are you looking for?

Virale

Epidemiologia: Pse në Shqipëri virusi nuk është shumë agresiv?

Epidemiologia Adela Vasili, teksa komentoi situatën në vendin tonë nga pandemia e koronavirusit tha se epidemia në Shqipëri nuk është shumë agresive.

“Në fillim të pandemisë, ne nuk e njihnim sjelljen e virusit, por tashmë çdo ditë ne mësojmë të reja nga ky virus. Është një luftë e re që ne e luftojmë të gjithë bashkë.

Mund të themi që në Shqipëri kemi një përqindje të konsiderueshme të rasteve të lehta dhe këtë e tregon edhe numri i të shtruarve në spitale. Mund të themi se virusi nuk është shumë agresiv”, tha ajo A2.

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.