Connect with us

Hi, what are you looking for?

COVID-19

Sophie Wilmes, kryeministrja e Belgjikës, vizitoi dje dy spitale, Shën Pjeter në Bruksel dhe Delta në Auderghem, për të parë situatën e pandemisë. Por...

COVID-19

Ka shkuar në 105 numri i të vdekurve në Greqi nga koronavirusi. Mediat greke kanë publikuar shifrat e fundit që vijnë nga shteti helen,...

COVID-19

Danimarka siç kishte paralajmëruar ka rihapur çerdhet dhe shkollat fillore, pasi ato qëndruan për disa kohë të mbyllura për shkak të COVID-19. Raportohet se...

Advertisement

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.