Connect with us

Hi, what are you looking for?

COVID-19

Sophie Wilmes, kryeministrja e Belgjikës, vizitoi dje dy spitale, Shën Pjeter në Bruksel dhe Delta në Auderghem, për të parë situatën e pandemisë. Por...

ShowBizz

Një reper i ri i njohur me emrin ‘MORTEL97’  sapo ka publikuar këngen e tij te parë me titullin “COVID20”.  Ështe mëse e dukshme...

ShowBizz

Edhe pse ne karantine Artisit i talentuar Mortel97 ishte ai qe theu karantinim ne fshatin e Lazaratit. Lazarati shquhet per thyerjen e ligjeve por...

Advertisement
More Posts

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.