Connect with us

Hi, what are you looking for?

Virale

“Babi, mos u largo!”/ Djali i lutet të atit polic që nuk e ka parë prej tre javësh (Video)

 

“Babi të dua!” Kështu fillon videoja e shkurtër e ndarë nga Garda Civile në Spanjë. Zëri është ai i një fëmije që nuk e ka parë babanë e tij për tre javësh dhe që bërtet “Të dua” nga ballkoni. Sidoqoftë, momenti i gëzimit zgjati shumë pak.

Babai i tij quhet Alberto dhe ai është një nga shumë ata që kanë luftuar në vijën e parë në javët e fundit për të frenuar përhapjen e koronavirusit në Spanjë. Duke jetuar jashtë shtëpisë që prej fillimit të urgjencës, polici zgjodhi të befasonte fëmijët e tij poshtë pallatit.

“Babi po i jep makinës”, pyet i vogli. Por kur nuk merr përgjigje, e kupton se magjia ka mbaruar.

 

Video (KLIKO)

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 EnjoyDigital. Theme by EnjoyDigital, powered by WordPress.